PROJECT INTAKE ALPHA:

ONZE WERKWIJZE

Jouw reis met STAALWIT

Om je wensen zo duidelijk mogelijk op ons canvas neer te kunnen zetten, hebben wij deze Journey voor je bedacht.

Lekker makkelijk toch?

Ben je er klaar voor?

 Here we go.

BRANDING:

Die jarenlange binding met je doelgroep samen met het vertrouwen wat erbij hoort. Dat wil iedereen wel, toch? Maar hoe dan?

Een betrouwbaar merk komt haar belofte na en daarom worden er SMART ( Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdsgebonden) doelstellingen door ons geformuleerd bij het ontwikkelen van je merk.  Zo kan je bedrijf straks haar belofte naar je doelgroep prima nakomen.

Door het ontwikkelen van een merk met een bijpassend verhaal (storytelling) zorgt jij voor herkenning, erkenning, associatie, vertrouwen en onderscheidend vermogen.
Bij branding wordt je bedrijf middels tekens, symbolen en anderen uiterlijke verschijningen overgebracht aan je ( potentiële) doelgroep. Een goede branding zal de loyaliteit laten toenemen. Een goed merk bouwt namelijk aan levenslange relaties. En dat is precies waar jij naar opzoek bent.

Visitekaartjes

Briefpapier

Brochures

Flyers

Roll – up Banners

Wij van STAALWIT vinden het altijd belangrijk dat jij als relatie of brand uniformiteit kan uitstralen op de manier waarop jij dit wilt en dat jij naderhand trots kan vertellen wie dit unieke verhaal voor jou heeft neergezet.

WEBDEVELOPMENT:

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen & optimaliseren van online aanwezigheid. Samen met jouw kiezen wij een geschikt concept/design uit waar jij je het beste mee profileert naar je doelgroep. Daarbij zorgen wij dat bij elk web project de psychologie, UX & communicatie van elk project klopt. Op deze manier komt je straks sterk na voren op het web. O ja, en alle websites die wij leveren zijn mobiel geoptimaliseerd. Op deze manier kan jouw doelgroep altijd bij je terecht.

VIDEO & FOTOGRAFIE:

WIST JE DAT?

Wij komen af en toe obstakels tegen in de content van relaties.  
Relaties vinden het bijvoorbeeld moeilijk om de juiste teksten te bedenken of hun fotograaf levert toch niet de juiste foto’s die bij de toekomstige site moeten passen.  

Geen zorgen, na meer dan 10 jaar werkervaring hebben wij er natuurlijk voor gezorgd dat jij als relatie alleen het beste krijgt.  
Wij hebben daarom een select groepje tekstenschrijvers, fotografen en videografen bij elkaar gebracht. Stoere bikkels met de scherpte van een arendsoog die nergens voor terugdeinzen. Aldus: de beste van de stad en later legendes in hun vakgebied.  

Dit versnelt niet alleen het creatie- en bouwproces, maar jij als relatie wordt erdoor ontzorgd en dat is ook belangrijk. Uiteindelijk wil jij kunnen vertrouwen op de juiste partner. 

TEKSTSCHRIJVERS

Onder het genot van een lekkere bak koffie doe jij je verhaal. Naderhand maken wij er schriftelijke kunst van.  

FOTOGRAFEN

Wij zorgen er altijd voor dat deze foto’s tijdloos overkomen en op meerdere plekken inzetbaar zijn. Handig toch? 

VIDEOGRAFEN

Onze videografen weten precies hoe ze van jouw verhaal een aandachtig avontuur kunnen maken.

WIL JE HET BEHEER VAN JE WEBSITE STRAKS ZELF DOEN? DAT KAN PRIMA.

Bij elke website krijg je een handout en een half uurtje les van een van onze webbouwers via telefoon of Skype. Geen zorgen. Je betaalt hiervoor niets. Dit is allemaal service.

Heb je echter zoiets van, ik wil tijd besparen en zou graag willen dat STAALWIT alles aan de hand van een handige emailaanvraag steeds in orde maakt? Tuurlijk kan dat! Vraag ons even naar de PDF van het onderhoudscontract.

ONLINE MARKETING:

Je website ziet er leuk uit.., maar levert het je ook wat op? Wij vinden het ontzettend belangrijk, dat jij als relatie alles overzichtelijk en meetbaar kan bijhouden. Daarom zorgen onze specialisten voor een maandelijkse uitdraai van onze marketingdiensten. Op deze manier kan jij je op andere belangrijkere zaken richten. Wij ontzorgen je volledig zodat jij de groei en loopbaan van je bedrijf goed in de gaten kan houden. Mooi toch?

 

“Wist je dat wij het ontzettend belangrijk vinden dat jij als relatie alles overzichtelijk en meetbaar kan bijhouden? Want, wat heb je aan een Ferrari als er geen stuur in zit?”

RACHID (PROJECTMANAGER)

Welk soort vragen je straks van ons kan verwachten:

Wat zijn je toekomstige doelen op het gebied van communicatie?
Hoe benader je je klanten op dit moment?
Welk doel heb je voor ogen met je nieuwe klanten?
Wil je dat wij een naam voor je bedenken? En zo ja, aan welke opties heb je zelf al gedacht?
Wil je dat wij een logo voor je ontwerpen of herontwerpen?
Waar heb je je inspiratie vandaan gehaald?
Bezit je meerdere webdomeinen die je door ons wilt laten beheren?
Heb je een duidelijk overzicht wat betreft je producten en diensten?
Welke producten zijn het meest winstgevend?
Wil je een meertalige website?
Hoe ziet je huidige online en/of offline marketingstrategie er uit? Is die meetbaar?
Over welke onderwerpen ben je tevreden en wat zou je graag willen veranderen?

Download hier de vragenlijst

Zie je nou hoe makkelijk dit ging?
Dit komt omdat we dit samen hebben gedaan, als een team.